Сайт за помощ на пчеларите,
от професор Янаки Караджов

О П Т И М И С Т Л И С Ъ М?


Дата: 24.04.2014
+ А | - a

О П  Т  И М  И  С Т     Л  И    С  Ъ  М?

 

                                      Оптимистът:- Чашата е наполовина пълна.

                                      Песимистът:- Чашата е наполовина празна

 

Според астролозите 2007 г е годината на СВИНЯТА по Източниякалендар.Тя ще ни подари оптимизъм и надежда, ще ни избави от нуждата и дълговете,ще допринесе за сбъдването на нашите желания. През нея всеки човек ще носипоследствията  от своите действия вминалото, което аз наричам провидение.

Какво отличава хората, родени под този знак?

1.Маниакалначестност;

2.Доброта;

3.Благородствона характера;

4.Безконфликтност;

5.Чувствителност;

6.Галантност;

7.Невероятнанаивност.

 

Какво би трябвало да ми донесе тази 2007 година?

 - Здраве, много по-цветущо от предишната година;

- Работа – предложения за реализация в различни области;

- Пари .

Знакът, предопределящ съдбата ми,  е ИН, а за да мога да осъществя тезипридсказания, ще трябва да уравновеся мъжкото начало (ЯН) с женското начало(ИН) в себе си.

Трябва да преиздам книгата „Знаете ли всичко за кучето”, дапреработя „Биология, болести и използване на лабораторните животни”,„Вирулентност на бактериите” с нова глава „Памет на водата”. Няколко години бяхзабравил, че книгите ни са като наши деца и за тях трябва да се грижим.

 

А ето и няколко японски вица:

Обява във вестник:

„Организира се курс по японски език, цена 500 евро, които севнасят в началото.Който не е доволен може да си поиска парите обратно, но самона япоски”

Един японец копае дупки, а друг след него ги заравя.

Вие, японците, сте много рационални, но в случая не етака.Защо?

Трябваше да има още един, който да сади дръвчета, но недойде на работа.

Това не е виц:

В Китай забраниха на местните жители да плюят и да пререждатна опашките преди олимпийските игри. Глоба 50 юана (6.5 долара).

От 11.02.2007 г започва кампания срещу пререждането наопашките. Датата не е избрана случайно. Цифрата 11 прилича на двама души,чакащи на опашка.

Отзвук от митинга на пенсионерите пред народното събрание:„Осемдесет депутати стигат, защо са ни 240, за да имат и 240 секретарки ли?”

 

Главозамайващ ефект в стил „три в едно” постигна лидерът наКТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев. Той е рожденник, кандидат на Конгреса насиндиката за президент и кандидат за евродепутат.

Д-р Желязко Христов, лидер на КНСБ, също пое къмЕвропарламента.

 

Очила за пиячи измислиха в Манчестер, които показватпроцента на замъгленост на съзнанието.

 

Лидия Шулева, депутатка от НДСВ: - Когато се увеличаватпенсии решенията се вземат от БСП, а когато се вдига акциза на домашнатаракийка решението е на коалиционните партньори.

 

30 000 британци имат недвижими имоти у нас и напират даживеят в България.

 

Една от болестите  снай-висока смъртност е Хроничната обструктивна белодробна болест, основнапричина за която  е тютюнопушенето.Лекува се най-добре с авелокс по една таблетка дневно.

 

70% от руснаците не се смятат за европейци, 33% са намнение, че западната култура и демокрация не са подходящи за Русия и сеобявяват в подкрепа на Съветската власт.

 

Бившата астронавтка Лиса Новак(43), съпруга на космическипилот и майка на 3 деца, се опита да отвлече и да убие колежката си КатлийнШипман (30) от ревност, но не към съпруга си, а към колегата Уилям Офелайн(41).

 

Баща ти е професор, майка ти – доцент! Как така станапроститутка?

Няма да повярваш – просто извадих късмет!

 

 А ето как излива поетичния си гняв бившият македонскипремиер Любчо Георгиевски, жител и на Благоевград:

                            „...последнатанощ

                            смои карти

                            смои пари

                            намоите терени

                            някойе по-умен от мене

                            придобивамкомплекси

                            стресове

                            ракове

                            придобивамязва

                            хемороиди

                            поражениетоме мори

                            изгубенатапартия

                            картиме прогонва

                            никогане исках

                            дабъда губещ

                            дабъда другата страна

                            дабъда слаб

                            срещусилния...”

 

 

М О И Т Е  Б И З Н Е С У С И Л И Я,  Б И З Н Е С М Ъ К И   И   БИ З Н Е С У С П Е Х И

 

Проектът „Софеко” се харесва на всички и беше удобрен отСофийския общински съвет още преди няколко години, но за неговата реализация санужни около 1 млн. лв., затова засега чака.

Проектът „Хранителни добавки” беше представен на „Примавет”на Панчев и Станчев и те го приеха, като разшириха производствените сипомещения с 130 кв. м., но  решиха напърво време да останат в лоното на ветеринарната медицина, като произвеждатдобавки за животни. Имам конкретни предложения за тях.

Проектът „Хранителни добавки – пчелни продукти” реших даразработвам с фирмите на Марин Пенков, който има лаборатория за екстракция  и много сериозен опит в маркетинга им. Тойприе предложението ми и дори го надхвърли с идеята да създадем обща фирма иизградим производствена база в Требич на мястото на обора. Аз давам мястото, атой – останалото.Решихме   фирмата да се нарича ЕлБи АпиФарм и да бъде сучастие 50:50.

Първите препарати на новата фирма ще бъдат противостеопороза (калциев протеинат и прополис на прах) и против анемия (железенпротеинат с лактобацили) и ЕлБи Апи(сух екстакт от зелев сок с хрян и прополис )всичките в капсули. Към железния препарат ще има и хартиен тест за определянена хемоглобина. След 1 седмица хемоглобина и ретикулоцитите трябва да сеповишат – хемоглобинът се нормализира, но възстановителната терапия продължава3 месеца и повече до възстановяване на железните депа.

Остеопорозата представлява загуба на костна маса, нарушаванена структурата и функцията на костите и се придружава от фактури.

Внос  на калциевпротеинат 3 капсули дневно най-малко 3 месеца.

ЕлБи Апи – сух екстракт се взема при стомашно-чревнипроблеми (гастрит,ентерит, колит, хемороиди) и като имуномодулатор 1-3 месеца 3капсули дневно.

Регистрацията на фирмата предстои.