Сайт за помощ на пчеларите,
от професор Янаки Караджов

"Малки истории"


Дата: 27.02.2014
+ А | - a


До "Малки истории на БНТ"


Предложение

От: Проф.д-р Янаки Караджов – гл.редактор на електронен вестник „Апимедика Апикултура”,апитерапевт/София 1505, ул.„Проф.Джовани Горини”№22, тел. 02/843 15 35;Моб. 0885 456 700;е-mail Ya_Karadjov@abv.bg

Относно:Предаването от 25.01. т.г."Алтернативна онкология"


Уважаеми водещи,

Аз съм професор по медицина,опериран преди от рак на дебелото черво,отказал химиотерапия,защото тя повече уврежда,отколкото лекува (предизвиква гадене, повръщане,силна отпадналост до прострация и т.н. – все прояви на силен стрес, който подтиска силно имунните реакции на болния.Тогава венозните вливания бяха през ден,а аз бях утвърден имунолог и микробиолог,затова си приготвих имуномодулаторът "Апипроелби",признат от чужди специалисти за най-мощният стимулатор на имунитета в света( по сведения Ройтер ).

След като вече поддържам имунитета си на ниво не само спрямо изменените клетки,но и срещу сезонните респираторни инфекции,след експеримент върху себе си го приложих на стотици жени,оперирани от рак на млечната жлеза,но не добре санирани поради късна реакция,на рак на белите дробове(два случая консултирам и наблюдавам и в момента),на рак на хранопровода и на рак на черния дроб.

Аз съм ветеринарен микробиолог,имунолог и еколог,както и много активен апитерапевт.Независимо,че имам свидетелство от СЗО да интервенирам хора, болни от "Метаболитния синдром" с пчелни продукти (а в него влизат затлъстяването,сърдечно-съдовите прояви,хипертонията,инфарктът,инсултът, хепатитът,диабетът и ракът на съответните органи),аз не си позволявам да лекувам хора,а само ги консултирам при установена от онколози диагноза и при наличността на лекуващ онколог,съгласен с предлаганите от мен средства за апитерапия.

При това аз не вземам пари от раковоболен!

До неотдавна не приемах да консултирам раковоболни с разсейки,но след като предлаганите от мен пчелни продукти спряха разрастването на раковоизменена тъкан и общото състояние на наблюдаваните от онколози мои близки се подобри значително,съм по-уверен в съветите,които давам,а и резултатите са добри.

До сега не ми е известен смъртен случай на консултиран от мен пациент вече 20 години!

Имуномодулаторът,който ползвам,съдържа лактобацили(Л. плантарум), прополис,лимонов сок,дюли,ябълки,бяло и червено зеле и хрян (прилагам съставът на компонентите и техните стимулиращи имунитета свойства).Важна особеност на моят препарат,който представлява зелев сок е ниското съдържание на морска сол ( до 0,9 %),което ми позволява въпреки хипертонията ми да изпивам по няколко литра в денонощие.Вкъщи ние не пием газирани напитки,кола,фанта и сокове,а само зелев сок!Същото съветвам и болните.

Имуномодулаторът е с доказани имуностимулиращи свойства от акад. Чудомир Начев в отделението за Сърдечно-съдови болести на Окръжната болница,което той завеждаше.Неговата ненадейна смърт попречи много на популяризирането на имуномодулаторът.Вече 20 г. при честите ми ТВ изяви като апитерапевт аз не пропускам възможността да опиша как приготовлявам лечебният зелев сок.През ноември направих същото и по екотелевизията,а от БТВ водещата попитала по телефона жена ми:”Професора ще приеме ли да разправи по нашата телевизия за зелевия сок,защото сезонът на киселото зеле наближава.”Акад. Чудомир Начев подготвяше акция с модулатора в Лондон,където живее дъщеря му,поради което той често пътуваше до там.След консултация с проф. Шекерджийски(най-добрият специалист по технология на лекарствените средства) апипроелби във вид на зелев сок трябваше да стигне до английският пациент в 25 пластмасови шишенца по 50 мл всяко,свързани в общ сноп месечната доза,като пациентът трябва да изпива всяка сутрин на гладно съдържанието на едно шишенце).

Както посочих на имуномодулатора не му провървя,но по-лошото е,че на академика не му тръгна!

При нужда приготвям кисело зеле и през лятото.Тази година,както и през минали години,успях да защитя от респираторни инфекции не само мен,но и синът ми и внукът ми,който в момента кара ски в Алпите!

Аз наближавам 80 г. и боледувам от "ХОББ" (хронична обструкционна белодробна болест),поради което не си позволявам да обикалям ТВ студия,а те с изключение на Канал 1 са в покрайнините на града Затова ако много настояват, каня ги вкъщи.Предложението ми е да направим с вас едно предаване,в което ще посоча кои други пчелни продукти участват и каква е ролята на пациента и неговото съзнание и подсъзнание – влияние,по-важно от зелевия сок!Моят метод за медитация,визуализиране,което превръща болния в победител над рака, влияние върху подсъзнанието,промяната на реакцията на болния към нежеланите условия на живот и вярата му,че аз съм човека,който е предопределен от съдбата да го излекува (въпреки, че от рак никой никого не е излекувал,само му е продължил живота!) Съвпада с метода на Джон Кехоу,описан в книгата "Подсъзнанието може всичко",София,Инфодар, 2011 г.


София,25.01.2014 г.                          С поздрав: проф.Я.Караджов