Сайт за помощ на пчеларите,
от професор Янаки Караджов

O Tempora,O Mores! О,Времена,О Нрави!


Дата: 26.01.2014
+ А | - a

        O Tempora,O Mores! О,Времена,О Нрави!
        Проф.д-р Янаки Караджов – гражданин

    Какъв елит роди българският преход?
    Как посмяха група пияни депутати да нарушат изконни права на български граждани,като в затвореното пространство на един самолет се гаврят с жена, удрят и разкървавяват младеж,застанал в нейна защита и побъркват с пиянски крясъци всички пътуващи плюс персонала!При това дамата е културното аташе на френското посолство в София!
   Серията от издевателства,допуснати от тях и по варненските улици,в срещата си с областния управител на Варна,когото нарекли турско мекере,ни кара сериозно да се замислим кого така щедро храним (и поим)?
Този ли е политическият елит,който избрахме да ни управлява с надеждата,че ще ни защити пред света сега,когато страната ни е почти без армия,когато е залята от нескончаеми протести и когато кризата още не е отминала!
    Кого нападнаха тези хулиганстващи малоумници? Нападнаха една дама,при това културен аташе на Франция,президентът на която мусю Франсоа Митеран с една закуска в София обяви началото на българския преход!Това ли заслужи Франция като благодарност от българския политически елит?
    Как можахме ние,българските интелектуалци,да си отгледаме и безропотно да търпим своеволията на така наречените народни представители,в които няма нищо народно,нито представително,а само простотия,първенющина и безкрайно нахалство.Всъщност само след една седмица целият български народ ще види дали своеволията на Сидеров и неговата парламентарна група ще бъдат порицани или оправдани от парламента.Как ще реагират депутатите пред угрозата да се влеят в армията безработни,ако „фикусчето” оттегли златната си акция и парламентът бива закрит.Ще има ли поне един читав българин,който след всичко това да гласува в едни предсрочни избори за тези несменяеми нотабили,вкопчили се в парламентарните кресла,докато не бъдат погребани под трибагреника ни не защото са допринесли с нещо за нашето добруване, а затова, че разпродадоха страната за жълти стотинки и я превърнаха в най-бедната,най-непроизводителната и най-нещастната европейска държава?
    Депутати,не забравяйте,че има Провидение!
    Хора,помнете,че има Бог!