Сайт за помощ на пчеларите,
от професор Янаки Караджов

Покана


Дата: 13.01.2014
+ А | - a

                      
                                                 Покана
           


От:Проф.д-р Янаки Караджов,гл. редактор на електронен вестник"Апимедика-Апикултура",София 1505,ул.”Проф.Джовани Горини”№22,тел. 0359 2/ 843 15 35; моб. 0885 456 700;E-mail  Ya_Karadjov@abv.bg
       
 
            Уважаеми маестро,

    Нашата спонтанна среща преди седмица в кафенето зад Пожарната възбуди у мен предчувствието за общи творчески проекти и много контакти.Преценена от висотата на близо 80-годишния ми жизнен опит и 10 петилетки преподавателски стаж за мен е основание да Ви поканя да вземете участие в Редколегията на нашия вестник като Директор на сектор "Музикално и танцово изкуство",както и като лектор за виртуално обучение по програма "Отворено образование".
    Вашият новогодишен подарък е целогодишен абонамент на електронния вестник "Апимедика-Апикултура",който излиза два пъти месечно.Моля,посочете за целта удобен за Вас е-mail .
    Позволете ми,Маестро,да Ви пожелая радост,щастие и творческо дълголетие (по което аз се считам Маестро).
    Редколегията се събира веднъж месечно,но виртуално (контактите са ни в интернет),а ако взаимно почувстваме необходимост от визуални контакти,нашата база е въпросното кафе на ул.Искър № 28.То се нарича кафе"Варките".


София,30.12.2013 г.                           С поздрав: Я.Караджов